Voor wie

Hieronder vind je enkele voorbeelden van moeilijkheden waarmee mensen geconfronteerd kunnen worden.

Je voelt je al een tijd somber en lusteloos. ’s Morgens opstaan is moeilijk, eigenlijk vraag je je af waarom dat moet.

Je verliest enorm veel tijd doordat je bezig bent met controleren of alles recht staat of ligt. Hierdoor kan je de dingen die je graag doet, niet meer doen.

Je hebt erg veel schrik van naalden. Je zou eigenlijk naar de dokter moeten voor een belangrijk onderzoek, maar hierdoor lukt dit niet.

Je hebt iets meegemaakt dat je blijft achtervolgen. Soms is het alsof je dit alles herbeleeft. Het lijkt alsof je nooit nog rust zal vinden.

Je had al meerdere keren op totaal onverwachte momenten een paniekaanval. Hierdoor vermijd je om op straat te komen als dat niet nodig is.

Je was steeds een doorzetter en een harde werker, maar plots is het alsof je geen energie meer hebt. Zo ken je jezelf niet.

De laatste tijd zijn er in jouw leven een aantal zaken waarmee je zit. Je voelt dat ze op jou wegen en wil graag een manier vinden om hiermee om te gaan.

Je ervaart dat mensen steeds over jouw grenzen gaan. Je wil dit niet, maar toch gebeurt het.

Je hebt een aantal relaties achter de rug. Telkens wanneer je het gevoel had dat het serieus werd, werd je angstig en verbrak je de relatie. Nochtans verlang je naar geborgenheid.

In mijn praktijk begeleid ik zowel individuele (jong)volwassenen als koppels en gezinnen. Ik wil een ruimte creëren waarin je kan praten over datgene waarover je je zorgen maakt, in veiligheid en vertrouwen.
In gezinstherapie kan er gewerkt worden rond onderlinge relaties, communicatie, conflicthantering, herstellen van negatieve omgangsvormen en het herstellen van vertrouwen.